Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Ook in deze bizarre tijden gaan de werkzaamheden zo goed als kan door. De veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen worden hierbij uiteraard nageleefd. De gezondheid van iedereen staat voorop!
 
In deze nieuwsbrief lees je meer over de actuele planning, huidige werkzaamheden en ingebruikname van de tijdelijke wegen.

Tijdelijke wegen
Zoals buiten goed te zien en te merken is, is de aanleg van de tijdelijke wegen in volle gang. Door onvoorziene omstandigheden in de bodem moesten de oorspronkelijke plannen iets gewijzigd worden. Zo werd een gedeelte van de tijdelijke wegen eerder in gebruik genomen. Namelijk het stuk tussen de asfaltcentrale en Steinerbos (zie onderstaande afbeelding), deze wegen zijn sinds vrijdag 3 april in gebruik. Vanaf 20 april om 06.00 uur worden ook de overige tijdelijke wegen en de plaatselijke omleidingsroutes in gebruik genomen.
Bereikbaarheid
Alle rijrichtingen blijven bereikbaar, echter is het vanaf de Mauritslaan, Mauritsweg en Kerenshofweg niet mogelijk om linksaf te slaan. Rij in dat geval door naar de eerstvolgende rotonde om daar te keren.
Huidige werkzaamheden
Op 8 april werd het eerste deel van de betonverharding bij de asfaltcentrale gestort. Deze betonverharding heeft dan voldoende tijd om hard te worden. Om vanaf 20 april te fungeren als nieuwe toegangsweg naar de asfaltcentrale.

Op 14 april wordt de asfaltverharding op de tijdelijke wegen rondom de kruising bij het Van der Valk Hotel tot aan het tankstation aangebracht. Gelijktijdig wordt de tijdelijke rotonde naast de huidige rotonde bij de asfaltcentrale gemaakt.

Aan de Nijverheidsweg en de Kerenshofweg is gestart met het opbreken van de rotonde en asfaltverhardingen. De komende weken start hier de aanleg van de twee nieuwe rotondes.

Een totaaloverzicht van de tijdelijke wegen vind je hieronder.
Blijf op de hoogte!
Wil je graag op de hoogte blijven van dit project? Volg dan de Facebook pagina Route A2 - Stein. Hier vind je het laatste nieuws, voortgang en foto's van het project.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een e-mail!  
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl