Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Zoals je misschien zelf ondervonden hebt, rijdt het verkeer sinds 20 april over de tijdelijke wegen. In deze nieuwsbrief informeren we je over de voortgang van het project.
Betonnen verharding
Doordat het verkeer over de tijdelijke wegen rijdt ontstaat er werkruimte en kunnen de werkzaamheden aan de nieuwe rotondes en rijbanen voortvarend worden opgepakt.
 
Op 6 mei hebben we dan ook al het eerste beton kunnen storten in de rotonde Kerenshof (Steinerbos). En op 11 mei is de eerste helft van de rotonde Nijverheidsweg gestort.
Nieuwe rijbaan in gebruik
Ook op de rijbanen tussen de rotondes vordert het werk gestaag. Zo is er tussen de rotonde bij Van der Valk en het tankstation één helft van de nieuwe rijbaan gereed. Op vrijdag 15 mei aan het eind van de werkdag rijdt het verkeer van zuid naar noord over deze nieuwe rijbaan. Tijdens deze korte omzetting kan er kort overlast ondervonden worden. Het verkeer van noord naar zuid blijft op de tijdelijke weg rijden. Door deze omzetting van het verkeer naar de nieuwe weghelft ontstaat er ruimte om de andere weghelft op te pakken.
Blijf op de hoogte!
Wil je graag op de hoogte blijven van dit project? Volg dan de Facebook pagina Route A2 - Stein. Hier vind je het laatste nieuws, voortgang en foto's van het project.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een e-mail!  
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl