Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
De werkzaamheden van het project Route A2 - Stein verlopen voorspoedig. In de komende weken bereiden we alles voor om de nieuwe rotondes aan te kunnen sluiten op de wegen. Bij het aansluiten van de wegen op de rotondes is het niet mogelijk om de doorstroming in stand te houden. Daarom moeten de wegen tijdelijk afgesloten worden. Om de overlast te beperken is ervoor gekozen deze werkzaamheden te plannen in twee weekenden. Hieronder worden de twee weekenden beschreven, waarbij per weekend een kaart opgenomen is waarop de werkvakken en de omleidingen zichtbaar zijn.
Weekend 1, Heidekampweg
Week 26: 26 juni 2020 van 19:00 uur tot 29 juni 2020 uiterlijk 06:00 uur
Tijdens het eerste weekend wordt de Heidekampweg tussen rotonde ACL en rotonde Kerenshofweg volledig afgesloten voor verkeer. Er is geen doorgang mogelijk tussen Stein en Geleen over de Kerenshofweg. Het verkeer leiden we om over de A2. Daarnaast is het bedrijventerrein Kerensheide niet bereikbaar via de Heidekampweg.
Weekend 2, Nieuwe Postbaan
Week 28: 10 juli 2020 van 19:00 uur tot 13 juli 2020 uiterlijk 06:00 uur
Tijdens het tweede weekend wordt de Nieuwe Postbaan, vanaf afrit Urmond tot aan de tijdelijke rotonde bij ACL volledig afgesloten voor verkeer. Centrum Urmond is in dit weekend vanaf de A2 bereikbaar via de Oude Postbaan - Bergerweg. De Heidekampweg blijft bereikbaar.
Blijf op de hoogte!
Wil je graag op de hoogte blijven van dit project? Volg dan de Facebook pagina Route A2 - Stein. Hier vind je het laatste nieuws, voortgang en foto's van het project.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een e-mail!  
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl