Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Op 10 augustus beginnen de werkzaamheden weer voor het project Route A2 - Stein. En wel op een aantal plekken tegelijkertijd. De werkzaamheden overlappen namelijk gedeeltelijk met het project in de Mauritsweg. Daarnaast starten we met de aanleg van de nieuwe rotonde bij de Haven Stein.

In deze nieuwsbrief geven we je meer informatie over de wegafsluitingen en omleidingen voor de periode van 10 augustus t/m 30 augustus. De huidige fietsomleiding over de Veestraat blijft nog steeds gehandhaafd. De planning met bijbehorende omleidingen is afgestemd met hulpdiensten, Arriva, vervoerders en aanliggende bedrijven.
Afsluiting Mauritsweg Stein
Hier wordt de definitieve aansluiting op de nieuwe rotonde gemaakt. Op hetzelfde moment wordt de Mauritsweg nabij de Schineksstraat afgesloten vanwege de werkzaamheden voor de reconstructie van de Mauritsweg. De tussengelegen bedrijven (ibis budget hotel, Caravan & Camper Limburg, Midgetgolf/Pannenkoekenhuis Hole 19 en Brasserie Steinerbos) blijven bereikbaar. Er is een plaatselijke omleiding van kracht, zie de gele route in het kader op het routekaartje.

De nieuwe aansluiting is gereed uiterlijk op 30 augustus.

Afsluiting Mauritslaan Urmond
Hier wordt de definitieve aansluiting van beton op de nieuwe rotonde gemaakt. Op het routekaartje is dit aangegeven met de donkergroene route.

De aansluiting is gereed uiterlijk op 30 augustus.

Afsluiting Heerstraat-Noord bij de Haven Stein

De nieuwe rotonde wordt aangelegd, waarbij er tijdelijke verkeerslichten geplaatst worden om het verkeer te begeleiden. Hierbij is het niet mogelijk om de Heerstraat-Noord open te houden voor doorgaand verkeer (uitgezonderd lijnbussen), zie de groene route op het routekaartje. De route Haven - Chemelot blijft bereikbaar.

Deze werkzaamheden zullen niet gereed zijn op 30 augustus. Meer informatie hierover volgt later.

Blijf op de hoogte!
Wil je graag op de hoogte blijven van dit project? Volg dan de Facebook pagina Route A2 - Stein. Hier vind je het laatste nieuws, voortgang en foto's van het project.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een e-mail!  
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl