Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
In de afgelopen acht maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe rotondes, wegen en fietspaden. Op dit moment worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd en komt daarmee het einde van dit project in zicht.
Rotonde Haven
De rotonde en omliggende fietspaden zijn bijna klaar. Uiterlijk 30 oktober gaan deze wegen open voor alle verkeer. De fietsomleiding door het Heidekamppark is vanaf dat moment niet meer nodig.
Snelfietspad Urmond - Stein
Voordat het snelfietspad open gaat, zijn er nog drie weken nodig om het snelfietspad volledig van asfalt te voorzien en netjes af te kunnen ronden. Naar verwachting gaat het snelfietspad uiterlijk 13 november open. Met het openstellen van het snelfietspad komt er een einde aan dit grootschalige project. 
Officiële opening
Een grote feestelijke opening is helaas niet mogelijk, gezien de strenge maatregelen rondom het coronavirus. Maar het moment dat alle werkzaamheden van dit project zijn afgerond laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Hou hiervoor de Facebookpagina van het project Route A2 - Stein in de gaten.
Blijf op de hoogte!
Wil je graag op de hoogte blijven van dit project? Volg dan de Facebook pagina Route A2 - Stein. Hier vind je het laatste nieuws, voortgang en foto's van het project.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een e-mail!  
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl