Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Herstelwerkzaamheden Kapelaan Berixstraat op woensdag 20 mei
Het afgelopen jaar heeft de gemeente een nieuw fietspad aangelegd van Stein naar Meers. Na het afronden van de werkzaamheden bleek de kwaliteit van het nieuwe asfalt niet voldoende. Hierbij geven we graag meer informatie over de geplande herstelwerkzaamheden op woensdag 20 mei.
Lees meer
Gewijzigde openingstijden Hemelvaart
In verband met Hemelvaart is het gemeentehuis gesloten op donderdag 21 en vrijdag 22 mei.
Lees meer
Koninklijk bezoek in onze gemeente
Koning Willem-Alexander heeft gisteren een bezoek gebracht aan een aantal ondernemers met contactberoepen in ons mooie winkelcentrum.
Lees meer
Wat een geluk dat jij er bent!
Afgelopen week kregen alle geregistreerde mantelzorgers van onze inwoners dit mooie kaartje in de brievenbus! Als blijk van waardering voor alle goede zorg voor een naaste. Juist nu!
Lees meer
Inzamellocaties Elsloo en Urmond sluiten
Vanaf maandag 18 mei worden de tijdelijke afvallocaties in Elsloo en Urmond opgeheven.
Lees meer
Vermijd drukte, houd 1,5 meter afstand
Vanaf maandag 11 mei kunnen we elkaar in Nederland iets meer ruimte geven, en daarbij het coronavirus onder controle houden. Naleving van de belangrijkste basisregels is dan wel belangrijker dan ooit. Lees de persconferentie van 6 mei in eenvoudige taal.
Lees meer
Jouw stem telt in Stein!
Stem en win het Jaarboek Kunstenaars 2020. Afgelopen maanden hebben diverse kunstenaars uit de regio één of twee ontwerpen ingediend voor de wisselsokkel op de rotonde Napoleonsbaan/Stadhouderslaan in Stein.
Lees meer
Eerste exemplaar ‘Op het netvlies gebrand’ aangeboden aan de burgemeester en wethouder van Mulken
Tijdens een aan de omstandigheden aangepaste ceremonie op het gemeentehuis hebben enkele leden van de werkgroep 75 bevrijding het boek “Op het netvlies gebrand” aangeboden aan respectievelijk burgemeester Leurs-Mordang en wethouder van Mulken.
Lees meer
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl
 
...