Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Verordeningen Participatiewet 2021 gemeente Stein ter inzage
Op 23 juni jl. heeft het college van Stein de volgende concept verordeningen vastgesteld: verordening Loonkostensubsidie Participatiewet 2021, verordening Individuele inkomenstoeslag 2021, Re-integratieverordening 2021 en Afstemmingsverordening Participatiewet 2021.
Lees meer
Tijdelijke Europese regeling geldigheid rijbewijzen
Door de maatregelen rondom corona is het niet altijd mogelijk om het rijbewijs tijdig te verlengen. Daarom heeft de Europese Commissie besloten dat verlopen EU-rijbewijzen tijdelijk langer geldig zijn.
Lees meer
Dubbel Duurzaam weer van start
De coaches van Dubbel Duurzaam gaan weer aan de slag! Door de coronamaatregelen hebben de coaches een tijdje geen energie- en zorgscans kunnen uitvoeren. Maar nu de situatie het weer toelaat, kunnen er weer scans worden uitgevoerd.
Lees meer
Naam voor nieuw gemeenteblad gezocht!
De gemeente Stein is druk bezig met het uitwerken en ontwerpen van een nieuw gemeenteblad.Voor dit blad zijn we nog op zoek naar een mooie, leuke, maar vooral Steinse naam. Weet jij een naam? Een naam die ook echt past bij onze gemeente?

Mail dan de naam en motivatie naar communicatie@gemeentestein.nl.


Mailen kan tot en met vrijdag 31 juli 2020.
Lees meer
Winnaars Brilliant Business Awards 2020 bekend
Westelijke Mijnstreek, 9 juli 2020 – Ondanks de coronabeperkingen zijn ook in 2020 de Brilliant Business Awards uitgereikt.
Lees meer
Gezonde jeugd, vitale toekomst!
Gemeente Stein heeft zich voor drie jaar gecommitteerd aan de JOGG-aanpak. Deze afkorting staat voor jongeren op gezond gewicht. Het doel is om een gezonde omgeving te creëren voor kinderen en jongeren (tot 19 jaar) zodat een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is.
Lees meer
Fiets langs de nieuwe kunstwerken van de Limburgse Maasroute!
De Limburgse Maasroute is middels speciale Landelijke Maasroute-bordjes bewegwijzerd. De route is ongeveer 160 kilometer lang. De route voert in Limburg van Maastricht, dwars door de nieuwe natuur van RivierPark Maasvallei, langs de Maasplassen tot aan Nationaal Park De Maasduinen.
Lees meer
Wijkteams houden afstand
De wijkteams van gemeente Stein zijn gestart met het testen van zogenaamde social distancing apparatuur.
Lees meer
Op pad met wethouder Wingelaar bij sportschool Senshi
Wat een drukte in Merode. Wethouder Wingelaar nam ons op 1 maart 2020 in de ochtend mee naar de Future champs demodag, georganiseerd door sportschool Senshi.
Lees meer
BsGW start invordering weer geleidelijk op
Vanaf juli start BsGW de inning van belastingen voor ondernemers geleidelijk weer op.
Lees meer
Inloop in de wijk hervat
De reguliere inloopmomenten zullen vanaf 1 juli aanstaande weer starten in de locaties Buurtcentrum Nieuwdorp, Punt 39 in Elsloo. Partners en Welzijn, MEE Zuid-Limburg en het Steunpunt Mantelzorg Zuid zullen klaarstaan om jouw vragen over de buurt, wonen, welzijn, (mantel)zorg, werk, inkomen en/of jeugd(hulp) te beantwoorden. Ook is Zaam wonen de 1e woensdag van de maand aanwezig in Elsloo en Nieuwdorp.
Lees meer
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl
 
...