Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Nieuwsbrief verenigingen - juli 2021 
Als vereniging of stichting komt er heel wat op je af. Zeker in deze periode, waarin er van alles gebeurt en veel verandert. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van voor jou relevante zaken en ontwikkelingen.
 
In deze editie:
  • Evenement organiseren in coronatijd? Let op de huidige regels!
  • Nieuwe website voor Steinse verenigingen; heb jij hem al gecheckt?
  • Stem op Stein als ‘Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland’!
  • Subsidie tip: TASO & TVS is nu opengesteld voor de periode Q2 2021
  • The Known Artist: ontwikkeltraject voor jonge & talentvolle kunstenaars
  • Zomerstop voor de Nieuwsbrief Verenigingen
Evenement organiseren in coronatijd? Let op de huidige regels!
Het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens vanwege corona daalt, terwijl het aantal vaccinaties stijgt. Dit was voor het kabinet aanleiding om de organisatie van evenementen weer toe te staan vanaf 26 juni. Een recente toename in het aantal besmetting leidde echter tot strengere richtlijnen op dit gebied vanaf 10 juli. Welke regels gelden er nu en wat betekent dit concreet voor de organisatie van jouw evenement?
Lees meer
Nieuwe website voor Steinse verenigingen; heb jij hem al gecheckt?
De afgelopen periode is hard gewerkt aan onze website. Het gedeelte voor verenigingen heeft een opfrisbeurt gehad en is flink uitgebreid. Je vindt hier nu nog veel meer informatie en links die relevant zijn voor jou als vereniging. Vergeet dus zeker niet om deze te checken en doe er je voordeel mee. Veel leesplezier gewenst!
Lees meer
Stem op Stein als ‘Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland’!
In Stein moet iedereen kunnen meedoen! Daar werken we hard aan, samen met o.a. het Sociaal Inclusiepanel. Maar ook jullie als vereniging en de accommodaties waarvan jullie gebruik maken, leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Stein is in de race om uitgeroepen te worden tot de Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland! Stem ook en geef hiermee een blijk van waardering voor alle inzet van jullie en anderen op het gebied van toegankelijkheid. Stemmen kan tot 30 augustus.
Lees meer
Subsidie tip: TASO & TVS is nu opengesteld voor de periode Q2 2021
De corona pandemie raak veel verenigingen in de portemonnee. Juist daarom worden er in deze periode diverse subsidies opengesteld. Dit biedt kansen om je club financieel gezond te houden, leden te werven èn inwoners door deze moeilijke periode heen te helpen. In deze rubriek telkens aandacht voor één of enkele subsidies. Deze keer: de Tegemoetkoming amateursportorganisaties (TASO) & Tegemoetkoming verhuurders sportaccommodaties (TVS) is opengesteld voor Q2 2021.
Lees meer
The Known Artist: ontwikkeltraject voor jonge & talentvolle kunstenaars
Zijn bij jouw vereniging talentvolle beeldend kunstenaars actief? Wijs hen dan op The Known Artist! Via dit talentontwikkelingstraject krijgen zij de kans op deskundige begeleiding bij hun professionele ontwikkeling. Om tot maximaal resultaat te komen, krijgt men zowel een individueel traject als een groepstraject aangeboden. Deelname is kosteloos en aanmelden kan tot uiterlijk 15 augustus.
Lees meer
Zomerstop voor de Nieuwsbrief Verenigingen
Veel verenigingen genieten in deze periode van een welverdiende zomerstop. Een moment om uit te rusten en bij te komen na een voor velen hectische periode. Ook deze nieuwsbrief gaat er even tussenuit. Dit betekent dat er in de maand augustus geen nieuwe editie verschijnt, en dat je de eerstvolgende editie in september zult ontvangen. Voor nu wensen we je alvast een prettige zomervakantie en voor wie dit van toepassing is alvast succes bij de opstart van het nieuwe seizoen!
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl