24 oktober 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Foto: Ger Geurts
De Maaskentjer van oktober ligt voor je klaar!
De nieuwste editie van de Maaskentjer is vanaf deze week weer af te halen op een van onze servicepunten! In deze editie staat een interview met ambassadeur Cindy Lardinois, de koningin van het Steinder Oktoberfest 2022.
Lees meer
Herfst: tijd voor de bladerbakken
In de week van 24 oktober plaatsen we weer de bladerbakken. In deze bakken kun je de bladeren kwijt die je rondom je huis verzamelt. Deze maken we elke week op woensdag en vrijdag leeg. De bladerbakken zijn alleen bedoeld voor bladeren, dus niet voor ander tuin- of (grof) snoeiafval zoals takken of gras.
Lees meer
Brug Urmond: renovatie in plaats van vervanging
Brug Urmond wordt gerenoveerd. Rijkswaterstaat heeft afgelopen periode onderzocht of de brug wordt opgeknapt of dat er een volledig nieuwe brug wordt geplaatst. Meerdere opties zijn uitgewerkt en met elkaar vergeleken, met het besluit tot renovatie als resultaat.
Lees meer
Energiebespaaractie gemeente Stein
Inwoners van de gemeente Stein die in aanmerking zijn gekomen voor de eenmalige energietoeslag, kunnen rekenen op extra hulp bij het verlagen van hun energierekening. Het gaat hierbij om circa 750 huishoudens.
Lees meer
Training 'overzicht houden over je geld'
Inwoners die graag willen leren over hoe ze overzicht houden over hun geld, kunnen zich aanmelden voor het gratis budgetspel. Tijdens drie bijeenkomsten komen er een aantal onderwerpen aan bod.
Lees meer
Samen veilig rondom Chemelot
Vandaag is het startsein gegeven voor de meerjarige campagne Samen Veilig Rondom Chemelot. Onder deze noemer laten Chemelot, Veiligheidsregio Zuid-Limburg, gemeente Beek, gemeente Sittard-Geleen, gemeente Stein, Provincie Limburg, brandweer, GGD Zuid-Limburg en politie de komende jaren zien wat de risico’s zijn van wonen in de omgeving van een chemisch industrieterrein. Wat Chemelot, overheden en hulpdiensten doen om die risico’s te beperken. En wat omwonenden zélf kunnen doen bij eventuele incidenten.
Lees meer
Kunst en cultuur sessies; Maak het mee
De gemeente Stein maakt een nieuw kunst- en cultuurbeleid. Daarom organiseren wij vier sessies waarin jij als inwoner, cultureel initiatief of cultuurliefhebber kan meedenken en praten.
Lees meer
Open inloop Elsloo, Stein en Urmond
Als je vragen hebt over mantelzorg, wonen, welzijn, werk, inkomen en/of jeugd(hulp), dan kun je terecht bij de open inloop in Elsloo, Stein en Urmond. Een professional helpt je dan aan de juiste informatie. Lees er meer over op onze website: www.gemeentestein.nl/inloop
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl