31 oktober 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Nieuwsbrief Ondernemers - Oktober 2022

Beste Ondernemer,

Het is weer tijd voor de Nieuwsbrief van Oktober. Deze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van actuele ontwikkelingen en wetenswaardigheden over ondernemen in de gemeente Stein.
Samen Veilig rondom Chemelot voor Ondernemers
Als de sirene gaat, Dirigeer ik mijn klanten naar buiten? Of houd ik hen juist binnen? Weet je hoe de ventilatie in je kantoor moet worden uitgezet? Hoe informeer je je medewerkers die in de buitendienst zitten? En wat doe je als Marktkoopman? Of horecaondernemers, die een vol terras heeft?
Lees meer
Tegemoetkoming Energiekosten Energie-intensief MKB (TEK)
De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) biedt een tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-ondernemingen waarvan de energiekosten een relatief groot deel uitmaken van de totale kosten. Met behulp van deze tegemoetkoming krijgt het energie-intensieve mkb meer adem om haar bedrijfsmodel toekomstbestendig te maken.
Lees meer
In the Spotlight: Galerie JoLi
Kunst voor iedereen! Galerie JoLi in Berg aan de Maas is een galerie met toegankelijke kunst van gerenommeerde kunstenaars. Er worden vijf exposities per jaar georganiseerd met prachtige kunst, zowel voor aan de muur alsook beelden en glasobjecten. De galerie is ruim en licht met als bonus een prachtig uitzicht over de Maas.
Lees meer
Energielabel C: volg 5 stappen en voorkom een boete
Ben je eigenaar van een kantoorpand? Is je kantoor groter dan 100 m2 dan is de kans groot dat je vanaf 1 januari 2023 minimaal energielabel C moet hebben. Bij energielabel D of lager riskeer je vanaf dan een boete of moet je het pand sluiten. Lees of de verplichting voor jouw kantoor geldt. Volg de vijf stappen uit dit stappenplan en voorkom boete of sluiting.
Lees meer
Ondernemersvereniging Maaskant Stein: Een schitterend event!
Met gepaste trots kijken wij als bestuur van Maaskant-Stein terug op een prachtige avond. In het decor van het welbekende Oktoberfest presenteerden wij ons thema-event 'Verenigd Organiseren' in het sfeervolle Hotel Restaurant Kasteel Elsloo.
Lees meer
Stein heeft vanaf nu zijn eigen pas, de SteinPas!
Vrijdag 28 oktober werd in het winkelcentrum in Stein de SteinPas gelanceerd. Een lokale cadeaukaart die te besteden is bij een heleboel ondernemers in de gemeente Stein. De SteinPas is een initiatief van lokale ondernemers en wordt gesteund door het Ondernemersfonds Stein en de gemeente Stein. Vanaf 1 november is de SteinPas te koop en in te wisselen bij de deelnemende bedrijven.
Lees meer
Workshop Cultuurverschillen bij samenwerken
GrensInfoPunt en Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling houden op 17 november een workshop 'Cultuurverschillen bij samenwerken'.
Lees meer
Wat gaat er gebeuren met de kraan in de haven van Stein?
In de haven van Stein staat sinds de jaren ’50 - ’60 van de vorige eeuw een industriële kraan. L’Ortye en de gemeente Stein bieden graag lokale ondernemers, verenigingen, stichtingen en particuliere initiatieven de mogelijkheid om de kraan over te nemen.
Lees meer
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl