7 november 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Foto: Bas Ensing
Ondergrondse afvalcontainers Drossaert de Sauvetstraat Elsloo verwijderd
De glas- en textielcontainers ter hoogte van de Drossaert de Sauvetstraat 58 zijn door RWM tijdelijk verwijderd.
Lees meer
Groen licht voor pleegzorg
Soms zijn er omstandigheden waardoor een kind (tijdelijk) niet kan terugvallen op de eigen liefdevolle en veilige thuisomgeving. Gelukkig zijn er in Nederland veel mensen die iets voor een ander willen betekenen. Zoals pleegouders die tijdelijk of langer een kind van een ander in hun huis en hart opnemen. En dat is hard nodig! Landelijk wachten meer dan 900 kinderen op een passende plek in een pleeggezin.
Lees meer
Vidar in de wijk opent uitvalsbasis in Nieuwdorp
Op 31 oktober is in de Steinse wijk Nieuwdorp de nieuwste uitvalsbasis van het project Vidar in de wijk op feestelijke wijze officieel geopend. Hier waren naast enkele buurtbewoners ook vertegenwoordigers van Vidar, woningcorporatie Zaam Wonen, gemeente Stein en Partners in Welzijn bij aanwezig.
Lees meer
Tijdelijke communicatiemast op de parkeerplaats aan het Kempken in Elsloo
KPN voert van 7 tot 17 november werkzaamheden uit aan antennes in de hoogspanningsmasten. In deze masten hangen ook de antennes van Mobirail. Mobirail is het gsm-netwerk van Prorail, waarmee de communicatie tussen de treinen en de controlekamer wordt verzorgd. Ook de signalen en de borden op de perrons met de verwachte aankomsttijden van de treinen worden via dit netwerk geregeld.
Lees meer
Maak melding van vuurwerkoverlast
Ervaar je overlast door het afsteken van vuurwerk? Het is dan belangrijk om melding hiervan te doen bij de gemeente. Op deze manier kunnen we eventuele hotspots in onze gemeente in kaart brengen en preventief optreden om de overlast tegen te gaan.
Lees meer
Gladheidsbestrijdingsplan 2022-2023
De gemeente heeft het gladheidbestrijdingsplan voor komend winterseizoen vastgesteld. Op basis van objectieve criteria is bepaald welke wegen worden opgenomen in de gladheidbestrijding.
Lees meer
In gesprek over veiligheid in de gemeente Stein
Op maandag 10 oktober vond er in Oud-Stein een witte voetjes actie plaats. Ook zijn de wijkagenten en BOA’s op woensdag 12 oktober gezamenlijk op pad gegaan in onze gemeente.
Lees meer
Wat gaat er gebeuren met de kraan in de haven van Stein?
In de haven van Stein staat sinds de jaren ’50 - ’60 van de vorige eeuw een industriële kraan. L’Ortye en de gemeente Stein bieden graag lokale ondernemers, verenigingen, stichtingen en particuliere initiatieven de mogelijkheid om de kraan over te nemen.
Lees meer
De SportContrainer blijft nog even in het Molenpark in Urmond
De mobiele sportopstelling is op deze locatie zo goed bevallen dat we besloten hebben te verlengen met drie maanden. Dat betekent dat de SportContrainer begin volgend jaar verhuist naar een nieuwe locatie. Maar niet getreurd, want ook op deze plek bestaat de mogelijkheid dat de contrainer zes maanden blijft staan. Op elke locatie hebben gebruikers dan wat betreft weersomstandigheden een goede periode en een iets minder goede periode om in de buitenlucht te sporten.
Lees meer
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl