Januari 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein

Nieuwsbrief Mijn Nieuwdorp - januari 2024
Een nieuwe stap vooruit voor Mijn Nieuwdorp
DOP Kern Stein, Gemeente Stein, Zaam Wonen, Buurtcentrum Nieuwdorp en Vivantes maken samen een plan voor de toekomst van Nieuwdorp. Oude woningen, de oude basisschool en de kerk maken plaats voor nieuwe woningen, een nieuw buurtcentrum en meer groen. Om deze plannen uit te kunnen voeren, moet de gemeente Stein het bestaande bestemmingsplan aanpassen.
Lees meer
Informatie uit bijeenkomst werkgroep 20 december
Op 20 december 2023 heeft de werkgroep Bruisend Hart het thema 'gebouwen' besproken. Tijdens deze bijeenkomst hebben de architecten Rik Martens en Jo Janssen de leden meegenomen in de plannen voor het Bruisend Hart.
Lees meer
Ga je mee op vleermuizenavontuur?
Niet alleen voor de bewoners verandert er van alles in Nieuwdorp. Ook de dieren die er leven hebben ermee te maken. Zo krijgen de vleermuizen en de gierzwaluwen een nieuw onderkomen in de vleermuistoren die gebouwd wordt op de hoek Van Cloudtstraat – Kuringenstraat. In februari wordt gestart met de bouw zodat deze dieren vanaf mei hier hun nieuwe nestje kunnen maken.
Lees meer
Eerste huizen Crostolostraat aan de buitenkant opgeknapt
In oktober vorig jaar is Zaam Wonen gestart met het opknappen en verduurzamen van 154 huurwoningen in Nieuwdorp. De woningen in de Crostolostraat waren als eerste aan de beurt. Inmiddels zijn de meeste woningen hier aan de buitenkant gerenoveerd en start aannemer Smeets Bouw met de opknapbeurt aan de binnenkant.
Lees meer
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl