Februari 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Nieuwsbrief Verenigingen - februari 2024
Als vereniging of stichting komt er heel wat op je af. Zeker in deze periode, waarin er van alles gebeurt en veel verandert. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van zaken en ontwikkelingen die voor jou belangrijk zijn.
 
In deze editie:
  • Pak je vrijwilligerstekort aan dankzij de training Vrijwilligersmanagement
  • Gratis cursus ‘Hoe financier ik mijn culturele project?'
  • Verantwoord en met plezier besturen dankzij de Code Goed Sportbestuur
  • Volg de gratis kennissessie ‘Hoe start ik met crowdfunding?’
  • Kom in maart naar één van de Rabo ClubSupport inspiratieavonden
  • Laat kinderen kennis maken met jouw club tijdens de Koningsspelen
  • Nomineer nu je vrijwilligers voor de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024
  • Doe mee aan het Nationaal Verenigings Onderzoek
Pak je vrijwilligerstekort aan dankzij de training Vrijwilligersmanagement
Goed vrijwilligersmanagement vormt de sleutel tot betrokken, actieve leden en een krachtige vrijwilligersorganisatie. De e-learning vrijwilligersmanagement biedt praktische handvatten om een georganiseerd en enthousiast vrijwilligersteam te creëren. Deelnemers krijgen inzicht in wat huidige en potentiële vrijwilligers motiveert. Deze training is gratis en online te volgen op een moment naar keuze.
Lees meer
Gratis cursus ‘Hoe financier ik mijn culturele project?'
Opeens heb je het: een fantastisch idee! In je hoofd heb je het hele plan al uitgedacht en weet je precies hoe je het wilt aanpakken. Maar hoe zet je het op papier, hoe stel je een begroting op en hoe vind je financiering? Je leert het tijdens deze cursus.
Lees meer
Verantwoord en met plezier besturen dankzij de Code Goed Sportbestuur
Deze Code biedt de principes en richtlijnen van goed sportbestuur. Dit draagt bij aan bekwaam besturen én het helpt om misstanden te voorkomen. Werk hiermee aan een sterk, integer en bewust bestuur met een heldere koers. Deze training is gratis en online te volgen op een zelf te bepalen moment.
Lees meer
Volg de gratis kennissessie ‘Hoe start ik met crowdfunding?’
Crowdfunding, wat is dat nou precies? Hoe zet je een campagne op? Waar kun je terecht met vragen? En hoe werkt matchfunding van Provincie Limburg? Antwoorden op deze en andere vragen krijg je tijdens de kennissessie ‘Hoe start ik met crowdfunding?’ van Huis voor de Kunsten Limburg op 22 februari.
Lees meer
Kom in maart naar één van de Rabo ClubSupport inspiratieavonden
Rabo ClubSupport organiseert door het hele land inspiratieavonden. In Limburg op 11, 12 en 13 maart. Laat je inspireren om aan de slag te gaan met de ambities van je club, en ontdek hoe Rabo ClubSupport je hierbij kan helpen. Daarnaast ontmoet je hier clubbestuurders en -ondersteuners uit de regio.
Lees meer
Laat kinderen kennis maken met jouw club tijdens de Koningsspelen 2024
Op 26 april vinden de Koningsspelen plaats. Aan dit sportieve Oranjefeest doen jaarlijks zo’n 1,3 miljoen kinderen mee. Biedt als sportvereniging activiteiten aan op deze dag. Doe dit niet alleen voor de scholen en kinderen, maar ook voor jezelf. Promoot je sport, je club en houd mogelijk nieuwe leden over.
Lees meer
Nomineer nu vrijwilligers voor de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024
Bij veel verenigingen zijn ze onmisbaar: vrijwilligers. Verdienen vrijwilligers van jouw club het ook om in het zonnetje gezet te worden? Nomineer hen voor de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024. Wie weet gaan jullie aan de haal met de prestigieuze titel en hoofdprijs van €15.000. Aanmelden kan tot en met 29 februari.
Lees meer
Doe mee aan het Nationaal Verenigings Onderzoek
Momenteel wordt voor de vierde keer het Nationaal Verenigings Onderzoek gehouden. Jaarlijks werken zo’n 4.500 verenigingen mee aan dit onderzoek. Benieuwd hoe jouw vereniging scoort ten opzichte van andere verenigingen in Nederland op het gebied van bijvoorbeeld leden, vrijwilligers of financiën? Doe mee en help daarmee jezelf en andere verenigingen.
Lees meer
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl