11 maart 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Foto: Mien Wijnen-Janssen
Tijdelijk Noodfonds Energie gaat mogelijk eerder dicht
Het Tijdelijk Noodfonds Energie, dat op 22 januari 2024 is geopend, sluit naar verwachting tussen 14 en 18 maart 2024. Dit is eerder dan de aangekondigde datum van 31 maart 2024.
Lees meer
Gemeentehuis donderdag 14 maart tijdelijk gesloten
Op donderdag 14 maart is het gemeentehuis van 9.00 uur tot 11.00 uur gesloten vanwege een medewerkersbijeenkomst. Telefonisch zijn we dan ook niet bereikbaar.
Lees meer
Landelijke opschoondag
Heb jij ook schoon genoeg van vieze straten? Ga je graag opgeschoond de lente in? Zet de Landelijke Opschoondag dan in je agenda: zaterdag 23 maart 2024 om 10.00 uur.
Lees meer
Gratis compost afhalen op zaterdag 23 maart
Op zaterdag 23 maart kun je gratis compost afhalen. Dit kan vanaf 09.00 uur op de parkeerplaats aan de Dieterenstraat in Stein (links van het gemeentehuis). Zorg zelf voor een schop en zakken!
Lees meer
Asfaltonderhoud Westelijke Kanaalweg en Urmonder Parallelweg
Vanaf 14 maart wordt er op de Westelijke Kanaalweg en de Urmonder Parallelweg de bovenste asfaltlaag aangebracht. Daarna vinden de afrondende werkzaamheden plaats.
Lees meer
Gemeente Stein maakt werk van het evenementenbeleid
Evenementen zijn belangrijk voor de Gemeente Stein. Denk hierbij aan het aanmoedigen van cultuur- en sportdeelname, reclame van de streek en het verbeteren van sociale verbinding.
Lees meer
Onderhoud aan de Bergerweg in Berg aan de Maas
De Bergerweg in Berg aan de Maas heeft onderhoud nodig. Aannemer Kurvers Wegenbouw gaat deze weg vernieuwen.
Lees meer
Milieupark Stein tijdelijk gesloten vanwege werkzaamheden
Het milieupark in Stein is van 11 maart tot en met 12 april gesloten. In deze periode vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats om het milieupark veiliger en milieuvriendelijker te maken. Het milieupark is weer open vanaf zaterdag 13 april.
Lees meer
Kinderburgemeester van gemeente Stein naar Limburgse Kinderbestuurdersdag
Op woensdag 6 maart vond de jaarlijkse Limburgse Kinderbestuurdersdag plaats in het Gouvernement in Maastricht. Op uitnodiging van gouverneur Emile Roemer was ook kinderburgemeester Demi, samen met de begeleider van het Kindercollege en wethouder Joep Ummels aanwezig.
Lees meer
Start maaien van jaagpaden
In de week van maandag 25 maart en maandag 1 april gaat de gemeente Stein beginnen met grasmaaien langs de jaagpaden. Dit zijn de paden langs een kanaal, rivier of waterweg.
Lees meer
Informatiebijeenkomst Programma Verbindingen Aanlanding Wind op Zee (VAWOZ) 2031-2040
Het Programma Verbindingen Aanlanding Wind Op Zee (VAWOZ) 2031-2040 onderzoekt hoe we windenergie aan land kunnen brengen.
Lees meer
Woning tijdelijk gesloten na vondst verdovende middelen
Op last van burgemeester Leurs is een woning aan de Marijkelaan in Berg aan de Maas tijdelijk gesloten. In de woning zijn verdovende middelen aangetroffen.
Lees meer
Verbouwing Basisschool De Avonturijn in Berg aan de Maas klaar
Na een langverwachte verbouwing is basisschool De Avonturijn in Berg aan de Maas nu klaar voor de toekomst. De hal is flink opgeknapt en er staat nu een moderne keuken. Zo leren leerlingen wat gezond eten is.
Lees meer
Burendag bij Waterschapsbedrijf Limburg
Heb je altijd al willen weten hoe het afvalwater bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Stein wordt gezuiverd, zodat het weer als schoon en gezond water de natuur in kan stromen?
Lees meer
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl