Maart 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Nieuwsbrief Ondernemers - maart 2024

Beste ondernemer,

We brengen je graag weer op de hoogte van activiteiten en wetenswaardigheden voor ondernemers. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken: wij zetten de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij in de nieuwsbrief van maart 2024. Lees snel verder en mis niets!
MKB Green Deal
De MKB Green Deal in Sittard-Geleen breidt uit. Als ondernemer in de gemeente Stein kun je je ook inschrijven voor de MKB Green Deal!
Lees meer
Brilliant Business Awards 2024
Graag nodigen we je uit voor de uitreiking van de Brilliant Business Awards op woensdag 10 april 2024 in de Business Lounge van Fortuna Sittard. Dit ondernemersevent is een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein.
Lees meer
Van kerstboom tot de SteinPas: het Ondernemersfonds steunt initiatieven van ondernemers
Een simpel idee op de achterkant van een bierviltje kan uitgroeien tot iets groots dat bijdraagt aan de hele gemeente. Het mooier maken van wijken, een gezamenlijke kerstboom, een buurtontbijt of een cadeaubon voor mantelzorgers: met steun van het Ondernemersfonds Stein zijn dit soort ideeën allemaal mogelijk.
Lees meer
MKB-ondernemingen kunnen per 1 maart opnieuw SLIM-subsidie aanvragen
Op 1 maart 2024 start het nieuwe aanvraagtijdvak SLIM voor individuele mkb-ondernemingen. De SLIM-subsidie helpt je als ondernemer bij het creëren van een scholings- en ontwikkelingscultuur in jouw bedrijf. Je kunt een SLIM-subsidie aanvragen van vrijdag 1 maart 9.00 uur tot en met donderdag 28 maart 17.00 uur.
Lees meer
Regeling voor circulaire ketenprojecten open vanaf 4 april
Om verder te verduurzamen, kun je als ondernemer vanaf 4 april weer samen subsidie aan-vragen voor een circulair ketenproject bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Zo kunnen we samen de product- of materiaalketen meer circulair organiseren.
Lees meer
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl