April 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Nieuwsbrief Ondernemers - april 2024

Beste ondernemer,

 
We brengen je graag weer op de hoogte van activiteiten en wetenswaardigheden voor ondernemers. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken: wij zetten de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij in de nieuwsbrief van april 2024. Lees snel verder en mis niets! 
Winnaars Brilliant Business Awards 2024 bekend
Op woensdagavond 10 april zijn in Sittard-Geleen de Brilliant Business Awards uitgereikt. Tijdens hét ondernemersevent van de Westelijke Mijnstreek zijn Nedlin Healthcare uit Elsloo, Bistrot-Bar De Etalage en Human Material Loop uit Geleen in de prijzen gevallen.
Lees meer
Toekomstbestendig Ondernemen met Ambitieus MKB046
Naast de uitreiking van de Brilliant Business Awards stond 10 april ook in het teken van de lancering van Ambitieus MKB046. Dit is een programma dat is gericht op de groei van het mkb in de Westelijke Mijnstreek (Beek, Stein en Sittard-Geleen).
Lees meer
Denk mee over hoe we de capaciteit van ons elektriciteitsnetwerk beter kunnen benutten
Heb jij ook een idee, product of dienst om de capaciteit van het bestaande of nieuw aan te leggen elektriciteitsnetwerk beter te benutten? Lees dan snel verder!
Lees meer
Werkgevers kunnen rekenen op steun voor inzet statushouders
Het ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid (SZW) heeft het startsein gegeven voor een internetconsultatie over de Subsidieregeling ondersteuning werkgevers inzet statushouders (OWIS).
Lees meer
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl