April 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Nieuwsbrief Mijn Nieuwdorp - april 2024
Informatie werkgroep bijeenkomsten 27 maart
Afgelopen 27 maart is de werkgroep Bruisend Hart geïnformeerd over het thema sociale veiligheid en handhaving. Tijdens de volgende werkgroep bijeenkomst Bruisend Hart komt de plattegrond van de woningen, de inrichting van de binnentuin en de openbare ruimte aan bod.
Lees meer
Informatie werkgroep bijeenkomst 10 april
Afgelopen 10 april heeft de werkgroep projectgebied van Kamperstraat, Tripsstraat, Baesweilerstraat en Kuringenstraat gesproken over de toegankelijkheid van het park en de indeling van de nieuwbouwwoningen. Bewoners gaven kritische opmerkingen, zoals verkeersmaatregelen aan de Diepenbeekstraat om snel verkeer te ontmoedigen en overlastbeperkende maatregelen voor de toekomstige park en speeltuin.
Lees meer
Informatie Klankbordgroep Inclusie en Toegankelijkheid
Op 27 maart en 10 april is er een bijeenkomst geweest met de Klankbordgroep Inclusie en Toegankelijkheid. Met hen is gesproken over de toegankelijkheid in het Bruisend Hart en de toegankelijkheid van het park en de nieuwbouw aan de Kamperstraat/Tripsstraat/Baesweilerstraat en Kuringenstraat.
Lees meer
Buurtkinderen Nieuwdorp openen vleermuizentoren in Stein
Vleermuizen in Nieuwdorp kunnen hun vleugels uitstrekken in een gloednieuw onderkomen. Op woensdag 3 april openden de buurtkinderen van Nieuwdorp trots een vleermuizentoren op de hoek van Van Cloudtstraat- Kuringenstraat.
Lees meer
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl