28 mei 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
Foto: André van Zundert
Verkiezingen Europees Parlement op 6 juni
Op donderdag 6 juni vindt de volgende Europees Parlementsverkiezing plaats. We kiezen dan de Nederlandse leden die ons de komende 5 jaar in het Europees Parlement mogen vertegenwoordigen.
Lees meer
Samen bouwen Steskensstraat
In de Steskensstraat in Oud-Stein willen we starten met een nieuwbouwproject voor 12 tot 14 koopwoningen voor 60-plussers. En niet zomaar een project, het gaat om een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) traject. Daarbij bepaal je samen met je toekomstige buren mee over het ontwerp van je huis en de buurt.
Lees meer
Bestrijden eikenprocessierups
Een aantal jaren heeft de gemeente de eikenprocessierups preventief bestreden door te spuiten met een biologisch middel. Dit deden we zowel binnen als buiten de bebouwde kom.
Lees meer
Wilde zwijnen in gemeente Stein
De gemeente Stein heeft verschillende meldingen ontvangen dat mensen oog in oog hebben gestaan met wilde zwijnen.
Lees meer
Samen bouwen aan een unieke woonomgeving in Meerdel
In Elsloo hebben vijftien inwoners van Stein samen met de gemeente en Zaam Wonen hun eigen huizen gebouwd in de wijk Meerdel. Ze richtten een vereniging op voor dit zogenaamde collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) en bepaalden zelf de invulling van het gebied.
Lees meer
Militaire oefening in Stein
Het Ministerie van Defensie heeft aangekondigd dat er van 2 juni tot en met 7 juni een militaire oefening plaatsvindt. Tijdens deze oefening komen de militairen ook door de gemeente Stein.
Lees meer
Stuur jouw mooiste foto in!
Fotografen opgelet! De gemeente Stein is op zoek naar de mooiste foto’s van inwoners die onze gemeente in beeld brengen. Misschien verschijnt jouw foto wel in de gemeentekalender of in een speciale postercampagne van de gemeente.
Lees meer
De Maaskentjer van mei is uit!
Wat maakt Stein voor Petra Claessen uit Stein? Je leest haar verhaal in de nieuwe Maaskentjer. Voor haar inzet als voorzitter bij de Stichting Erfgoed Stein (SES) en verschillende andere organisaties werd zij in april benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Lees meer
Asfaltonderhoud Stadhouderslaan
In opdracht van de Gemeente Stein start Kurvers Wegebouw vanaf 27 mei met onderhoudswerkzaamheden aan de Stadhouderslaan. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 12 juli.
Lees meer
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl