Gemeente Stein Online lezen  |  Afmelden
Gemeente Stein
De voorbereidingen voor het project Route A2 - Stein zijn in volle gang. In de afgelopen weken zijn er bomen gekapt, vond er een geslaagde inloopbijeenkomst plaats en zijn de belangrijkste voorbereidingen afgerond. Op 2 maart start de aanleg van de tijdelijke wegen.
Aanleg tijdelijke wegen, 2 maart t/m half april
De tijdelijke wegen worden aangelegd om de werkzaamheden aan de nieuwe rotondes en wegen uit te voeren. En om de route bereikbaar te houden voor het verkeer. Voor de veiligheid van de weggebruikers en het personeel gelden er tijdens de aanleg van deze wegen verkeersmaatregelen en een maximale snelheid van 30km/uur. De weg blijft bereikbaar voor autoverkeer, maar je kunt wel hinder ondervinden van de werkzaamheden.
Afsluiten fietspaden, 2 maart t/m half oktober
De tijdelijke wegen komen op de plek waar nu het fietspad ligt. Dit betekent dat vanaf 2 maart het fietspad vanaf Van de Valk tot aan Steinerbos niet beschikbaar is. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Veestraat.

De fietsverbinding over de Kerenshofweg, tussen Stein en Geleen, is erg belangrijk. Daarom wordt deze verbinding bereikbaar gehouden. Bij de rotonde aan de Kerenshofweg worden tijdelijke fietspaden aangelegd. Nadat de nieuwe rotondes en wegen zijn aangelegd, bouwen we het nieuwe fietspad. Volgens de planning zijn de nieuwe fietspaden halverwege oktober beschikbaar.

De afbeelding met de tijdelijke (brom)fietsroute vind je hieronder.
Blijf op de hoogte
Wil je graag op de hoogte blijven van dit project? Volg dan de Facebook pagina Route A2 - Stein. Hier vind je het laatste nieuws, voortgang en foto's van het project.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een e-mail!  
Contact E-mail opties
Gemeente Stein
Stadhouderslaan 200
6171 KP Stein
gemeentestein.nl
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Kijk ook eens op...
datmaaktsteinvoormij.nl
 
...